Gravesøknader og arbeidstillatelser i Drammen kommune
Oversikt over alle innvilgede gravesøknader og arbeidstillatelser i Drammen kommune

Informasjon
Her finner du oversikt over godkjente kommunale søknader om graving i offentlig grunn i Drammen kommune (merket med rød farge) og arbeidstillatelser (merket med gul farge). Du finner også godkjente koordinerte planer om graving eller reasfaltering (merket med blå farge).
Les mer om
Hvis du har behov for å benytte offentlig grunn, vil du finne informasjon om sknadsprosessen og saksbehandlingen her. Les mer...
Kontakt
91509146 / 09146

Planinformasjon

Plan nr 24554
Registrert 11.03.2021
Firma Telenor Norge AS
Start 15.04.2021
Slutt 14.05.2021
Status Godkjent koordinert
Planlegger Håkon Renè Hæhre
Kontakt telefon 91797436
Arbeidets art For Telenor ønsker vi å etablere fire strekk med fiberkabel via fem lysmasteri Nordlysveien. Fra Saturnveien og ned til Kiwibutikken. Det ser ut som to andre fiberaktører allerede er etablert i disse mastene. Den ene masten har mangelfull bardunering som vi da kan fikse på. Usikkert om den kun kan strammes opp, eller om hele bardunankeret må reetableres på nytt. Vi skal også søke om noe graving i samme prosjekt, og vil da ta høyde for denne utbedringen. Høyde over vei på eksisterende kabler er god, og ny kabel vil få samme høyde som de andre fiberkabelene. Det vil derimot bli behov for noe kvisting på stedet.